Hirdetés

Egyre valószínűbb, hogy csak 2015-ben jön az iWatch



|

Iparági források szerint is csak 2015-ben jelenik meg az Apple okosórája.

Hirdetés

Legutóbb a KGI Securities megbízhatónak tartott elemzője, Ming-Chi Kuo jósolta azt, hogy gyártási nehézségek miatt csak 2015 elején jelenik meg az Apple okosórája. A tajvani Economic Daily News most hasonló híradással szolgált az iWatch-ról. 

Hirdetés

Iparági források szerint az Apple most kéri be a partnereitől a hardverelemeket, és készül elő a remélhetőleg szeptemberben kezdődő sorozatgyártásra. Az almás cég állítólag még több hónapig finomítja majd a tömeges termelés részleteit, és csak azután szolgálhatnak kész iWatch-csal

Azt is mondják, hogy eleinte csak korlátozott darabszámban készülhet a viselhető eszköz, így maximum havi egymillió iWatch gördülhet le a szalagokról. Mindezek miatt elképzelhetőnek tartják, hogy 2014-ben csak nagyon korlátozottan lesz elérhető az Apple okosórája, vagy inkább eleve csak 2015-ben jelenik meg

Az persze kicsit sem elképzelhetetlen, hogy magát a bemutatót már az ősszel megtartja az Apple. Elvégre az első iPhone-t a piaci megjelenése előtt hat hónappal, az első iPadet pedig két hónappal mutatták be. Hasonló taktikát választották a legutóbbi Mac Pro esetében is, aminek az elérhetőségére ugyancsak fél évet kellett várni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.