Hirdetés

Ez a Steve Jobs-szobor kerül az Apple központja elé



|

Tízezer közül választották ki az Apple központja elé kerülő Steve Jobs-szobrot.

Hirdetés

A Netokracija szerint hétfőn mutatkozott be először az a végleges szobor, amely az Apple cupertinói központja elé kerül rövidesen, és a korábbi ügyvezető, az elhunyt Steve Jobs szerepel rajta. A szobrot Dragan Radenovic készítette, és állítólag tízezer másik terv közül választották ki az ő munkáját. 

Hirdetés

A szobor oldalain cirill betűk és az 1, valamint a 0 számjegyek találhatóak - ezek a bináris számrendszerre utalnak. Radenovic állítása szerint az Apple külön értékelte, hogy a szobor nem a tökéletességre törekszik, ezért előnyben részesítette a szuperpontosságot követő darabokkal szemben. 

Az Apple először egy kicsinyített szobrot kap majd, amire ha rábólintanak, jöhet az életnagyságú (illetve attól is nagyobb) végső változat. Ez nagyjából négy vagy öt méteres lesz, és az Apple cupertinói kampuszán áll majd. 

A szobor egyébként azért is aktuális, mert Steve Jobs pont most hétfőn ünnepelte volna a születésnapját. Az Apple korábbi vezére 2011. októberében veszítette életét, miután hosszú ideig rákos betegséggel küzdött. 

 

 

Fotó: Netokracija

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.