Hirdetés

FaceTime hanghívás került a Mac OS X 10.9.2-be



|

Nem csak hibajavítások akadnak a következő nagyobb frissítés tarsolyában.

Hirdetés

Úgy tűnik az Apple továbbra is rohamtempóban hegeszti a pár hete elérhetővé tett legfrissebb Mac OS X rendszerét, ugyanis a Mavericks első nagyobb frissítésének kiadása után a regisztrált fejlesztők csütörtökön már meg is kapták a 10.9.2-es változat első bétáját.

Hirdetés


A megszokott módon szűkszavú változtatási jegyzékében a vállalat elsősorban a Mail és Messages alkalmazások, a VoiceOver funkcionalitás, továbbá a VPN és grafikus meghajtók tesztelésére kéri a fejlesztőket. Ezekből első blikkre úgy tűnhet, hogy csak hibajavítások kerültek a szoftverbe, ám ennél többről van szó.


A 9to5Mac beszámolója alapján a FaceTime és Messages alkalmazásokba integrálva lett a hangbeszélgetések folytatásának lehetősége, noha az eddigi tapasztalatok alapján a hangminőség rosszabb az iOS-ben használt implementáció által nyújtottnál. A lehetőség rengeteg felhasználó számára jöhet jól, egyes esetekben akár teljesen szükségtelenné is teheti a Skype és hasonló szolgáltatások használatát.


(Kép: AppleInsider)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.