Hirdetés

Frissül az iOS-es Gmail és Chrome



|

Mindkét alkalmazás régóta várt fejlesztésekkel bővült.

Hirdetés

A héten folyamatosan kisebb-nagyobb termékújításokat bejelentett Google fáradhatatlanul ontja magából az újdonságokat, a két éppen legfrissebb bejelentés specifikusan az Apple iOS-es eszközöket használók egy részét érinti.

Hirdetés


A talán többek számára hasznos és fontos újítás, hogy a vállalat tweakelt egy kicsit a Gmail alkalmazásán. A szoftver általánosságban véve jobban belesimul az iOS 7-be, továbbá iPades használat esetén funkcionálisan is megújult a felülete: fekvő tájolásban megjelenik a kijelző bal szélén egy fiókok és kategóriák közti váltásra használható hasáb, simább lett a scrollozás, továbbá teljes képernyőn is lehet olvasni és szerkeszteni a leveleket.


Ezen felül jó hír lehet a Chrome böngészőt használóknak, hogy a szoftver legújabb verziója a számítógépes és androidos verziókhoz hasonlóan immáron képes lesz az űrlapok automatikus kitöltésére. Sejthetően a beépített szinkronizációs lehetőséggel élve a különféle platformokon futó változatok közt naprakészen tarthatóak az elmentett adatok.


(Forrás: Google / Google)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.