Hirdetés

Full, SoundFocus, Contacts+ - a hét legjobb iOS-es alkalmazásai



|

Élj teljes életet, hallgass zenét úgy, ahogy neked a legjobb, rendezd kontaktjaidat a lehető leghatékonyabban!

Hirdetés

Augusztus végéhez érünk lassan, hamarosan itt a szeptember, ez pedig nem jelent mást, mint hogy hetekre vagyunk az iOS 7 megjelenésétől és az új iPhone-ok bemutatásától. Remélhetőleg semmi nem jön közbe, és szeptember első felében valóban megismerjük az új készülékeket, és bár Jobs halála óta az Apple nem igazán okozott meglepetéseket, hátha most sikerül nekik valami olyat mutatni, amitől lehidal a cég készülékeinek felhasználói tábora. Így vagy úgy, az App Store és a benne lévő alkalmazások maradnak a régiben, mi pedig nem vagyunk restek válogatni ezek közül. Lássuk, mi jutott augusztus utolsó előtti hetére.

Hirdetés

Full - iPhone, iPod touch - 1,79 euró

Amikor már épp azt gondoltuk volna, hogy megtaláltuk a céljaink elérését segítő legmegfelelőbb alkalmazást, jön egy újabb nevező, amiről úgy érezzük, még többet tud nekünk segíteni. A Fullt arra találták ki, hogy segítségével könnyebben követhessük havi céljainkat, hogy hol tartunk azok teljesítésével, mennyiszer szeretnénk adott cselekvést elvégezni, illetve visszatekinthetünk arra, hogyan haladtunk ezzel a múltban. Főleg rekurzív feladatoknál hasznos, mindenképp ajánlott kipróbálni.

 

SoundFocus - iPhone, iPod touch - ingyenes

Az év egyik legzseniálisabb alkotása, amely elsősorban hallássérülteknek szól. Ők néhány frekvenciát egyáltalán nem, vagy csak rosszul hallanak, így a zenék sem úgy jutnak el hozzájuk, ahogy az egészséges emberekhez. Ezt kiküszöbölendő a Symphonic Audio Technologies kifejlesztette a SoundFocust, ami egy rövid, egy perces teszt elvégzése után a felhasználó hallásához igazítja a frekvenciákat. Támogatja a készülékünkön, illetve a Spotify Premiumban lévő számokat, de az iTunes Match-csel nem teljesen kompatibilis.

tadaa 3D - iPhone, iPod touch - 3,59 euró

Újabb fotós alkalmazás, ami valóban valami olyat nyújt, amit eddig még nem láthattunk. 3D-s illúziókat vagy animációkat készíthetünk, amik a telefonunk mozgatásával egyszerre mozognak. Az elkészült képeket megoszthatjuk a tadaa saját közösségi hálózatán, Facebookon, Twitteren vagy Tumblrön.

Contacts+ - iPhone, iPod touch - ingyenes

Aki nincs megelégedve az iOS alap kontaktrendező alkalmazásával, esetleg a Facebook integrációt sem szereti használni, számos alternatívát találhat, hogy rendezhesse a telefonkönyvében szereplő bejegyzéseket. Az egyik ilyen a Contacts+, ami képes szinkronizálni kontaktjaink adatait, képeit Facebookról, Twitterről vagy akár LinkedInről. Bár a letöltött képek a készüléken tárolt kontaktjainkhoz társulnak, ha a Contacts+ dizánjna jobban tetszik, kényelmesebbnek találjuk, ebből is tárcsázhatunk.

 

Plants vs. Zombies 2 - Univerzális - ingyenes

A világ egyik legismertebb, alkalmi játékosoknak szóló játéka a Plants vs. Zombies, melynek folytatása először iOS-re jelent meg. A játékban a képernyő jobb oldaláról érkező zombikat kell megakadályozni abban, hogy eljussanak kertünkbe. Ebben növények lesznek a segítségünkre, melyek mindegyike egyedi tulajdonságokkal bír, máshogy vehetjük hasznukat. Ha valakinek kimaradt az első rész, mindenképp próbálja ki ezt, tényleg a világ egyik legkiemelkedőbb, kimondottan laza kikapcsolódásra szánt alkalmazásáról van szó. Ha még egy kis kedvcsináló kell, érdemes elolvasni a GameStar tesztjét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.