Hirdetés

Gond van a retinás iPad minik kijelzőivel



|

Amelyik tabletbe Sharp panel került, az hajlamos a beégésre.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy sajnos a gyakorlatban is jelentkezik az a hiba, amit az új iPad minivel kapcsolatban már emlegettek. Bár a frissített modell már tűéles képpel büszkélkedhet, sajnos a minőséggel már akadhatnak problémák. A pletykák igaznak bizonyultak, azok a tabletek, amikbe Sharp panel került, hajlamosak a beégésre. 

Hirdetés

Az Instapaper fejlesztője, Marco Arment letesztelte az új iPad minijének a képernyőjét, és sikerült igazolnia, hogy a Sharp panelekkel gond van. A próbák során először egy fekete-fehér sakktábla jelenik meg, majd a kép szürkére vált. Ha a szürkének megmarad a sakktáblás mintája, akkor gond van. 

A Sharp LCD panelen sajnos beégett a sakktábla, és csak néhány perccel később kezdett halványulni. Mindenkinek azért szerencsére nem kell aggódnia, ugyanis az Apple több kijelzőgyártóval dolgozik: amelyik iPad minibe például LG panelt raktak, azzal úgy tudni, semmi probléma. Arment a biztonság kedvéért az iPad Airt és az iPhone 5S-t is letesztelte, és mindkettő kiállta a próbát. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.