Hirdetés

Haragban az iTunes és a Vista



|

Bajban lehetnek az iPod tulajdonosok: még mindig hibás az iTunes.

Hirdetés

Az Apple év eleje óta küzd a Microsoft új operációs rendszerével. Saját bevallásuk szerint az iTunes legújabb 7.1-es változat számos hibára kínál megoldást, de a szoftver még mindig rakoncátlankodik Windows Vista környezetben futtatva, mindenesetre a programozók keményen dolgoznak a problémák elhárításán.

 

Az apróbb hibák mellett akadnak jeletősebbek is, mint például a hardver biztonságos eltávolítása. A Windows Vista beépített biztonságos hardver eltávolító funkcióját használva az iPod meghibásodhat, ezt megelőzendő az Apple azt javasolja, hogy az iPod tulajdonsok a lejátszó eltávolítása előtt minden esetben a itunesba integrált hardver-eltávolítót használják.

 

Továbbra sem oldódtak meg az iTunes szöveg- és képmegjelenítését övező problémák, és a szoftver még továbbra sem fut 64-bites környezetben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.