Hirdetés

Hatalmas memóriával érkezhet az iPhone 6



|

A hírek szerint hatalmas memóriával érkezhet az iPhone 6 5,5 inches modellje.

Hirdetés

Miközben a Foxconn 100,000 új embert vesz fel, hogy elegendő menniységű iPhone 6-ot tudjon gyártani a telefon premierjére, megtudtuk, milyen tárhellyel jelenik meg az Apple új üdvöskéje.

Hirdetés

A kijelző méretéhez fog igazodni a tárhely mérete is. Az Apple már korábban bejelentette, hogy megnöveli a kijelzők méretét, ha minden igaz, 4,7 és 5,5 inchre. A 4,7 inches modellek, a hírek szerint 32 és 64 gigás háttértárat kapnak, ezzel együtt az Apple megszünteti a 16 gigás modellek értékesítését. A Wei Feng kínai lap azonban azt közölte forrásokra hivatkozva, hogy az öt és fél inches Apple modell 128 gigás háttértárat kaphat, hogy az okostelefonnak igazi phablet érzése legyen. Ez már elég tisztességes memória, rengeteg zenét, fényképet, videót, és játékot lehetne rápakolni...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.