Hirdetés

Heyday, Ember - a hét legjobb iOS-es alkalmazásai



|

Készíts naplót automatikusan és rendezd ötleteidet a hét legjobb App Store-ból letölthető appjeivel.

Hirdetés

Nem is bizonyíthatná jobbkor egy okostelefon vagy egy táblagép, hogy menyire hű társa egy embernek, mint a karácsonyi bevásárláskor. Két hétre vagyunk az ünneptől, így érdemes sietni, ha az utolsó pillanatra hagytuk az ajándékok beszerzését (vehetünk például iPhone 5S-t, amiből sikerült újratölteni a készleteket). Ha valaki mindent kipipált már a listán és nem rohangál mérgezett egér módjára üzletről üzletre, az dőljön hátra és várja, hogy beinduljon a 12 Days of Gifts promóció. Hogy miről ez miről szól, azt eheti appajánlónkból szintén megtudhatod.

Hirdetés

Heyday - iPhone, iPod touch - ingyenes

Bár a naplók már mondhatni kimentek a divatból, mégis vannak néhányan, akik szeretik lejegyezni, hogyan telt életük egy-egy napja. A Heyday nekik segít, bár nem végez el minden munkát helyettük. A fotókat és videókat gyönyörűen elrendezi, elmenti a helyeket, ahol készültek, és ha szeretnénk, szűrőt rakhatunk a képekre, és a naplóoldalak elrendezését 50 sablonból választhatjuk ki.

Ember - Univerzális - ingyenes

A Realmac Software egyszer már megmutatta nekünk, hogy lehet még a korábbiaknál is egyszerűbben to-do listákat csinálni. A Clear hatalmas siker lett, de a fejlesztőcsapat nem állt le a munkával: elkészítette az Embert, ami szintén a dolgok rendszerezésében segít. Egész pontosan olyan dolgok rendszerezésében, amik inspirálnak minket, hogy azokat használva saját ötleteinket is könnyebben tudjuk megvalósítani. A rendszerezésben cimkék is segítenek, a listákat pedig iCloudon keresztül szinkronizálhatjuk készülékeink között. A továbbiakban számos más funkcióval bővítik, de azok mindegyikéért fizetni kell majd.

Createrria - Univerzális - ingyenes

A Createrria egy érdekes jószág, ugyanis a játékok kategóriájában szerepel az App Store-ban, de mégsem nevezhető konkrétan játéknak. Hozzáértés nélkül is percek alatt készíthetünk vele iOS-es játékokat, amiket ezután megoszthatunk barátainkkal, tehát tulajdonképpen maga a játékok elkészítése a játék. Alkotásainkat többféle műfajban és megjelenítéssel készíthetjük el, lehet meseszerű vagy szimpla retro 8 bites, esetleg egy japán rajzfilmekre hajazó. Rengeteg lehetőség, egyszerű használat jellemzi, mindenkinek ajánljuk, hogy tegyen vele egy kört, zseniális.

Inbox Cube - iPhone, iPod touch - ingyenes

Az Inbox Cube érdekesen közelíti meg az e-mailezést. A Gmailt, iCloudot, Yahoot és AOL-t támogató program három kockába rendszerezi a beérkezett anyagokat: az e-mailek kockájában a levelek szerepelnek, a mellékletekében a csatolt fájlok, a kontaktokéban pedig kontaktok szerint rendezve láthatjuk az üzeneteket, így könnyebb visszakeresni egy-egy levelezést, csatolmányt. Minden egy gombnyomásnyira van, minden megnyitható az alkalmazás elhagyása nélkül, így aki nem elégedett jelenlegi levelezőkliensével, próbálja ki ezt.

12 Days of Gifts - Univerzális - ingyenes

És ahogy ígértük, válogatásunk végén ejtünk néhány szót az Apple évről-évre megtartandó promóciójáról. A 12 Days of Gifts alkalmazást már most érdemes letölteni, ugyanis december 26. és január 6. között minden nap ingyenessé válik egy zeneszám (vagy egy album), egy alkalmazás, egy könyv vagy egy film, amit aztán 24 órán keresztül bárki letölthet, és a későbbiekben az már az övé marad. Nem minden ajánlat lesz elérhető a világ összes országában, lehet, hogy valamiből Magyarország is kimarad, de érdemes azért figyelni, jó ajándékokat szoktunk kapni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.