Hirdetés

Így bővíthető a legegyszerűbben egy MacBook tárhelye



|

Hasznos kiegészítő a Transcend JetDrive Lite bővítőkártyája.

Hirdetés

A Transcend bemutatta a JetDrive Lite bővítőkártyáit, amelyek segítségével egyszerűen lehet bővíteni a MacBook Air és a retinás MacBook Pro laptopok tárhelyét. A plusz terület akár 128 gigabájt is lehet, méghozzá egész kedvező áron. 

Hirdetés

Az adattárolókat speciálisan a két MacBook házához tervezték, a maximális olvasási és írási sebességük 95 és 60 megabájt lehet másodpercenként. A kártyák előnye, hogy miközben alkalmasak dokumentumok, képek, videók és egyéb tartalmak mentésre és adattárolásra is, egyáltalán nem lógnak ki a házból, mint a szokványos memóriakártyák - ha ott hagyjuk, sem zavaróak vagy feltűnőek. 

A 13 hüvelykes MacBook Air és a 15 hüvelykes, retinás MacBook Pro esetében 64 és 128 gigabájtos plug and play típusú kártyákból választhatunk, a kisebbik retinás MacBook Pro csak 64 gigabájtos bővítőkártyát kezel. A JetDrive Lite kártyák árai 49 és 99 dolláros értékeken alakulnak. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.