Hirdetés

Így nézhet ki az iPhone 6



|

Előkerült egy logikusnak és valósághűnek tűnő iPhone 6 koncepció.

Hirdetés

Minden évben tonnaszámra látunk olyan elképzeléseket, amelyek a vad, trendi és merőben új iPhone-t mutatják be. Most, hogy a TSMC már gyártja az iPhone 6 processzorát, a tepsifonnak ígérkező okostelefonból pedig a Foxconn csak idén 90 milliót gyárt, még jobban elkezdtek megélénkülni a rajzoló kezek. Vannak hajlított készülékek, a telefon oldalára lehúzott képernyők és még átlátszó iPhone-ok is. 

Hirdetés

Valamiért mégis inkább azt kell, hogy mondjuk, a valósághoz eddig a legközelebb talán Sam Beckett kevésbé izgalmas, ám annál elképzelhetőbb és logikusabb koncepciója áll. Tulajdonképpen egy felfújt és felújított iPhone 5S-ről van szó, ami illene az Apple stratégiájába is. 

A videóban egy 4,7 hüvelykes iPhone Airt látunk, ami bár 8 százalékkal nagyobb az iPhone 5S-nél, valamennyivel vékonyabb is lett. Természetesen a specifikáció már egy másik kérdés, de a formai világ olyannak tűnik, amire az Apple-től számíthatunk. Jó eséllyel egyébként két méretben, amelyből az egyik kifejezett phablet lesz. A 9to5Mac szavazása alapján ráadásul úgy tűnik, ez az elképzelés közelebb áll a rajongók szívéhez, mint a teljes megújulás. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.