Hirdetés

Vizuális tuning: platina iMac



|

A vizuálisan turbózott iMac példázza, hogy a tuning nem csak PC-s őrület.

Hirdetés

Ha számítógép-tuningolásról van szó, leginkább PC-kről szoktunk hírt adni, pedig a Mac gépek is komoly alapot adnak a maguk minimalista dizájnjával egy-egy igazán mutatós darab elkészítéséhez. A limitált szériás vagy teljesen egyedi készítésű, tuningolt gépeiről ismert Computer Choppers ezúttal egy Apple iMac-et vett górcső alá és tette még látványosabbá.


A képen látható darabhoz platinát használtak, így ez a fényes felület került a 24 hüvelykes monitor alá, a talprészre, valamint a teljes billentyűzetre és az egérre is.


imac-plat-1_p1xwt_65.jpg



A 24 hüvelykes, 1920 x 1200 képpont felbontású iMac képernyő "mögött" egy 2.66 gigahertzes Intel Core 2 Duo processzor, valamint 4 gigabájt DDR3 memória dolgozik. A háttértárat egy 640 gigabájtos hagyományos merevlemez szolgáltatja, míg említésre érdemes a nyolcszoros, dupla rétegű SuperDrive meghajtó és az NViIDIA GeForce 9400M grafikus kártya jelenléte.


imac-plat-2.jpg



Ha valaki szemet vetett erre a csillogó és valószínűsíthetően ujjlenyomatgyűjtő darabra, az az alábbi hivatkozásra kattintva akár meg is rendelheti, bár a pontos árat csak telefonban árulják el...

imac-plat-3_8kmrn_65.jpg



Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.