Hirdetés

Ingyenes frissítés az OS X Mavericks!



|

Mától kezdve tölthető az Apple új számítógépes operációs rendszere.

Hirdetés

A statisztikákkal való kezdés után az Apple a vártnak megfelelően újból végigment a Mac OS X 10.9 Mavericks újdonságain, ráadásul elhangzott néhány nem széles körben ismert érdekesség is. Az operációs rendszer (pontosabban a videomeghajtó) már támogatja a GPGPU-s alkalmazások írására kitalált OpenCL nyelvet, a grafikus alrendszer memóriájának allokációja pedig teljesen dinamikussá vált.

Hirdetés


A legújabb MacBook Air esetében netezéskor másfél órával tovább bírhatja vele az akku, a memóriatömörítésnek köszönhetően 6 GB adatot 4 GB RAM-ba is be tud zsúfolni. A Mavericks mától kezdve érhető el, ráadásul a Snow Leopardot használók számára teljesen ingyenes a rá való frissítés.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.