Hirdetés

iPad Air aranyban, olcsón



|

A kategóriájában olcsónak is nevezhető a Goldgenie arany táblagépe.

Hirdetés

Sokan csalódtak, amikor az Apple bemutatta az iPad Airt és az új iPad minit, majd egyikkel kapcsolatban sem mutatott olyan fotót, amelyen bármelyik arany színben lett volna. Szerencsére ezt a hiányt van, aki pótolja, méghozzá meglehetősen minőségi formában. 

Hirdetés

A Goldgenie igyekszik luxusminőségben kiszolgálni az exkluzív tabletet keresők érdeklődését: 24 karátos aranyba burkolta az iPad Airt és az iPad minit is. Természetesen mindennek nagyon komoly ára van. Furcsa módon ugyanakkor a kategóriában még "olcsónak" is mondhatóak az új modellek. A 24 karátos bevonattal rendelkező iPad Air 16 gigabájtos változatának az ára 1871 dollár, míg a 128 gigabájtosért 2463-at kérnek. 

A retinás iPad miniért 1858 és 2498 dollár között kell fizetni, kapacitástól függően. A Goldgenie garantálja a minőséget, ugyanis élettartam-garanciát vállal mindkét táblagépre. Mi több, olyan védelemmel látták el a készülékek házait, hogy azokra még csak véletlenül se kelljen védőtokot húzni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.