Hirdetés

Itt az első igazi iPhone 6 kép!



|

Kiszivárgott az első, minden bizonnyal valós fotó az Apple iPhone 6 készülékéről.

Hirdetés

A különösen nagy várakozással kísért iPhone 6 eddig leginkább a pletykák  és egy hátlap szintjén létezett, most azonban nagyon úgy tűnik, megjelent az első valódi kép róla. Egy Sonny Dickson nevezetű úriember twittelte ki az ominózus fotót, külföldi oldalak szerint pedig az ő Apple-vel kapcsolatos kiszivárogtatásai mindig pontosnak bizonyultak.

Hirdetés

Az alábbi kép alapján igaznak lehetnek azok a feltételezések is, miszerint két verzió jelenik meg az iPhone 6-ból. A 4,7-es mellett tehát érkezik egy, az okostelefonok piacán már igazi óriásnak számító 5,5 hüvelykes kiadás is.



Ne feledjük, az Apple még nem erősítette meg hivatalosan, hogy a képen valóban két iPhone 6 látható, azonban jó eséllyel igazinak bizonyulhat a fotó.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.