Hirdetés

Játékkonzol az Apple-től?



|

Néhány elemző úgy véli, hogy ebbe a piacba is beléphet az Apple

Hirdetés

Ez már csak azért is tűnhet valószínűnek, mert tudjuk, hogy az Apple számítógépei nem éppen játékra készültek. Egy másik erre utaló jel lehet az is, hogy az iTuneson keresztül már játékokat is tölthetünk iPodunkra.

 

Bár arra is felhívják elemzők a figyelmet, hogy ez a cég mindig is újszerű, innovatív termékekkel jelent meg a piacon, és lehet, hogy nem jön ki "egy újabb játékkonzollal" a piacra. Viszont űzi azon célját, hogy megalkossa "az otthon központi szórakoztató központját", amelyet két legnagyobb riválisa is elsődlegesnek tekint saját konzoljaival.

 

Ehhez persze arra van szükség az Apple részéről, hogy jó kapcsolatokat ápoljon a játékfejlesztőkkel, de a hardveresekkel se árt jóban lenni, hogy egy jövőbeni terméket kifejlesszenek.

 

Mindezt egybevéve nem is biztos, hogy az Apple saját konzolt fog fejleszteni, mind hogy nagyon szoros kapcsolatba kerüljön valamely másik gyártóval, vagy netán megvásárolja azt, hogy saját márkaneve alatt indítson játékkonzolt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.