Hirdetés

Jól muzsikál az új Mac Pro



|

A tesztelők elégedettek az Apple 4K-s videoszerkesztésre hegyezett erőművével.

Hirdetés

Mivel a Mac Pro az "idén" szó jelentését feszegetve bár, de végül 2013-ban mégis megérkezett, ezért a szerencsés tesztelők elmondhatják, hogy már volt alkalmuk hosszú órákat eltölteni az Apple 4K-s videoszerkesztésre hegyezett erőművével. A MacRumors összegyűjtötte, mik az első tapasztalatok

Hirdetés

Az FCP.co tesztjei szerint a Mac Pro SSD-jének az olvasási és írási sebessége elképesztő 880 és 985,5 megabájt per másodperces értékeken alakul, és a mini erőmű a legkevésbé sem jön zavarba, ha szerteágazó 4K-s videomunkákról van szó. Ami azt illeti, egyszerre akár 16 darab 4K-s videót is képes streamelni. A Macworld eközben még jobb, 920,5 és 952,8 megabájt per másodperces olvasási és írási sebességeket mért az SSD-n.

A tesztek során egyébként kiderült, hogy a Mac Pro tetején forró levegő távozik a gépházból, ellenben a ventilátor szerencsére észrevehetetlen. Gond akkor van, a gép tetejére teszünk valamit - ilyenkor a károsodás elkerülése végett a Mac Pro kikapcsol. Ha valaki a munkája folytán muszájnak érzi egy Mac Pro beszerzését, annak kicsit várnia kell: leghamarabb februárban tudja az Apple szállítani a megrendeléseket.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.