Hirdetés

Jönnek az új iMac-ek



|

Végre felfrissítette az Apple az iMac sorozatát, mely immáron a legújabb Intel architektúrára építkezik.

Hirdetés

Sokan panaszkodtak, hogy az Apple még mindig csak az előző generációs i5-ökkel szállítja az All-in-One számítógépeit. Szerencsére most eljutott odáig a vállalat, hogy ezt a generációt leváltsa, így a sokkal komolyabb teljesítménnyel kecsegtető iMac-ek hamarosan nálunk is elérhetővé válnak. Processzorok tekintetében választhatunk több i5 közül is, de akik a maximumot szeretnék kihozni a gépükből, azok opcionálisan igényelhetnek i7-et is. A 4 magos processzorok mellé komolyabb videokártya is dukál, így HD6770M, vagy HD6970M-et is kérhetünk gépünkbe.

 

 

A hardveres ráncfelvarrás mellé a Thunderbolt névre keresztelt csatlakozó is helyet kapott a vékony házon, amit az Apple az Intel segítségével fejlesztett ki. Az USB 3.0 vetélytársaként definiált interfész persze még messze áll attól, hogy elterjedt legyen, de a két cég mindent megtesz a siker érdekében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.