Hirdetés

Jóval több iPhone-ra számíthatunk a jövőben



|

Rengeteg mérnököt és egyéb alkalmazottat csábított magához az Apple.

Hirdetés

Kínában és Tajvanon is rengeteg szakembert csábított magához az Apple, a hírek szerint pedig minderre azért kerítettek sort, hogy a jövőben több iPhone-t, illetve gyakrabban adhassanak ki. Az almás cég úgy tudni, hogy az HTC-től és más hasonló kisebb riválisoktól igazolta el a szakembereket, akik között csak Kínában lévő mérnökből 600 fő található. 

Hirdetés

A gyakoribb és nagyobb számú iPhone-megjelenések mellett minden bizonnyal több iPadre is számíthatunk. A The Wall Street Journal értesülései szerint az Apple Tajpejben egy külön mérnökcsapatot is létrehozott, amelynek a feladata az új iPhone fejlesztése. 

A háttérfolyamatok minden bizonnyal azt jelentik, hogy nem 2013 volt az utolsó év, amikor egyszerre több okostelefont és tabletet is bemutat az Apple. Az jelenlegi modellek közül az egyik legnagyobb sikernek az iPhone 5S bizonyult, amely Kínában rekordokat produkál, általánosságban pedig még mindig sokan akarják. Az iPad Airt eközben 2014 legjobb táblagépének választották. 

 

Fotó: arstechnica.com

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.