Hirdetés

Kedvező áron tuningolható a Mac Pro



|

Az OWC kedvező ár és jobb teljesítmény ígéretével cserél processzort és memóriát.

Hirdetés

Azt már hosszabb ideje tudjuk, hogy a Darth Vader-utánzat Mac Pro processzora cserélhető, így lehetővé teszi egyben azt is, hogy fejlesszük a gépet. Az OWC most elérhetővé tette az új szolgáltatását, amelynek keretében feltuningolja az Apple asztali erőműveit. Aki szeretné, processzor mellett memóriát is cseréltethet. 

Hirdetés

A processzorcsere az Apple-től kapott négymagos CPU becserélése mellett 1498 dollártól indul, és a 8-magos mellett 10- és 12-magos processzor is kérhető. Ezek mindegyike megfelel az Apple követelményeinek, és természetesen tesztelték is a konfigurációkat. Az új Xeon processzorokkal az OWC szerint akár 46 százalékkal is felgyorsítható egy 2013-as Mac Pro (és mellesleg 31 százalékkal kedvezőbb áron is frissíthető). 

A Mac Pro némi extra memóriával is felturbózható. Az OWC egészen pontosan 32, 64, 96 és 128 gigabájtos kiteket kínál, 449 dolláros indulóártól. 

 

Fotó: cnet.com

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.