Hirdetés

Képeken az Apple iOS 8 operációs rendszer?



|

Okosórára utaló ikon is található az állítólagos kémfotókon.

Hirdetés

Hetek óta csörgedező információk alapján az Apple munkatársai már serényen dolgoznak az iEszközökre szánt iOS 7.1.1 és iOS 8.0 operációs rendszereken, önmagában ebben semmi meglepő sincs. A kedélyeket némileg felrázva a PhoneArena informátora küldött két fotót egy iPhone 5s mobilról, amelyen állítólag az iOS 8.0 egy belső tesztelésre szánt fejlesztői változata fut.
 

Hirdetés


A megítélhetetlen hitelességű fotókon semmilyen rendszerszintű újdonság sem fedezhető fel, azonban több új alkalmazás ikonja is látható: TextEdit, Preview, Tips, különálló iTunes Radio, Healthbook és Watch Utility. Utóbbi kettő elég erőteljes célzásnak tűnik az iWatch okosórára, ám a forrás nem volt hajlandó kontextusba helyezni a fotókon látható érdekességeket, így végső soron nem sok mindenre derült fény.


Természetesen a fotók hitelességére nem szabad mérget venni, bár nincs rajtuk nyilvánvaló manipulációra utaló jel, továbbá összhangban van az eddig érkezett pletykákkal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.