Hirdetés

Késnek a 17”-os MacBook Pro-k



|

Az Apple komoly csúszásban van az új MacBook Pro-k szállításával kapcsolatban.

Hirdetés

Pontos okot nem írt le a megrendelőknek kiküldött e-mailben az almás gyártó, mindössze arról tájékoztatta őket, hogy a 17"-os kijelzővel rendelkező MacBook Pro-k esetében két hét csúszással kell számolni egy előre nem látott ok miatt. Az e-mailes tájékoztatás szerint legkorábban február 19-én kezdődhet meg a Mac-ek szállítása, így tehát minimum 14 nappal tovább kell várni az átvételre is.

 

macbookpro.jpg

A MacWorld-ön így ismerhettük meg a MacBook Pro-t

 

Csak remélni lehet, hogy a feltorlódott rendelések miatt nem lesz több álmatlan éjszakájuk a rajongóknak. Az Apple felajánlotta a vásárlóknak, hogy amennyiben a csúszás miatt elállnának a megvételtől, úgy egyetlen hívással, ingyenesen törölhetők az előrendelések. Akik az Apple-re nem jellemző hibát megbocsátják, azok a feladást követően e-mailben megkapják a csomagjuk fuvarlevélszámát.

 

A MacBook Pro jelenleg a világ legvékonyabb laptopja, amely 17"-os megjelenítővel büszkélkedhet. Az 1900x1200 képpont felbontású, LED-es megvilágítású megjelenítő kontrasztja 700:1. Tovább különlegessége egyben legdühítőbb adata is, hiszen a lítium-ion akkumulátor ugyan akár 8 órát is bír egyetlen feltöltéssel, ami fantasztikusan jó eredmény, azonban sajnos nem cserélhető. A laptop 2799 dollárt kóstál jelenleg.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.