Hirdetés

Külső cégek is fejleszthetnek iWatch-ra



|

A legújabb hirek szerint third-party applikációk is elérhetőek lesznek az Apple okosóráján.

Hirdetés

Néhányan bizonyára sokallják már a felhajtást, ami az Apple újdonsága körül folyik, ám a világ nagy része komoly várakozással tekint a szeptember kilencedikén esedékes bemutatóra. Az iWatch kapcsán hallottunk már a valószínűsíthető árazásról, az alkatrészek gyártásának megkezdéséről, a vezeték nélküli töltésről és a jövő évben esedékes megjelenésről is. A legfrissebb újdonság a 9to5Mac megbízhatónak minősített információira alapozva, hogy third-party applikációk is elérhetőek lesznek az iWatch platformon.

 

Hirdetés

 

A külső fejlesztők állítólag már korábban megkapták a programozói készletet, így könnyen előfordulhat, hogy az újdonság bemutatóján rögtön megismerhetjük az első fecskéket. Arról egyelőre nem érkezett információ, hogy milyen jellegű applikációkra számíthatunk, ám ahhoz, hogy ne vesszen el a rivális okosórák özönében, még az iWatch-nak is változatos felhozatalt kell prezentálnia.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.