Hirdetés

Leáll a routerek közelében az LG UltraFine 5K monitor



|

Elég súlyos és nyilvánvaló hiba található az Apple által árult termékben.

Hirdetés

Az új MacBook Pro számítógépek tavaly őszi bejelentésekor az Apple nem állt elő saját fejlesztésű monitorokkal, a kiöregedett Thunderbolt Display termékek helyére az LG által tervezett UltraFine 5K és UltraFine 4K monitorok jöttek be. Az új kijelzőket kizárólag az Apple forgalmazza, mivel csak a Mac gépekkel kompatibilisek, egyetlen Thunderbolt 3 bemenet található a hátlapjukon.


Hirdetés


Mostanra világossá vált, hogy a nagyobbik modellel súlyos problémák vannak: a Wi-Fi routerek olyan 2 méteres körzetében remeg a képe vagy kikapcsol, továbbá a csatlakoztatásakor elhasalhat a számítógépeken futó macOS rendszer. Előbbi valamiféle árnyékolással összefüggésben lévő hardveres probléma, míg az utóbbi szoftveres jellegűnek tűnik.



Az Apple és az LG egyelőre nem kommentálták, hogy mit kívánnak kezdeni a hírünk írásakor leárazva bruttó 337 ezer forintért árult termékkel, magyarán a hardveres hibák elhárítása esetén a kishibás első generációs modelleket megvásárolt ügyfelek cseréltethetik vagy javíttathatják-e ingyen a monitorukat.


(Forrás: Ars Technica, 9to5Mac)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.