Hirdetés

Looptical, Tipbit, straight 8 - a hét legjobb iOS-es alkalmazásai



|

Stúdió a kezedben, funkciódús e-mail alkalmazás, egy app, ha többre vágynál az iOS-es naptárnál, és más appek a múlt hétről.

Hirdetés

Valószínűleg a felhasználók jelentős része ismerkedik már a vadonatúj iOS 7-tel, mely annak ellenére, hogy a kezdetekkor mennyi kritikát kapott, a tesztek során nem teljesített rosszul - kivéve persze a korosodó iPhone 4-nél. Vízbe tenni természetesen nem érdemes az Apple készülékeit, aki hisz ennek az átverésnek, az csúnyán pórul járhat. Ha a frissítések letöltése után még maradt szabad helyetek, mindneképp nézzetek rá heti válogatásunk appjeire, most is van miből válogatni.

Hirdetés

Looptical - iPhone, iPod touch - 13,99 euró

Többször tettünk már említést olyan alkalmazásokról, melyek az elektronikus zene készítésében érdekeltek számára kívánnak segítséget nyújtani. A MooCowMusic Band nevű alkalmazása az egyik első app volt, amivel az Apple demonstrálta iOS-es készülékeinek képességeit, a fejlesztőcsapat pedig azóta is rendületlenül igyekszik a kezdő és profi zenészek életét megkönnyíteni. a Loopticalban játszhatunk egy 128 billentyűs szintetizátoron, egyszerűen válaszhatjuk ki a skálát, gitározhatunk a Chord Guitarral, mígnem egy egyszerű riffből eljutunk egy teljes számig. Ahogy azt az app neve is sugallja, alapját a loopok adják. Nem csak új dalt írni, mixelni is lehet, egyszerre akár 24 stereo tracket importálhatunk. iPaden is megy, de a felbontás 

 

Tipbit - iPhone, iPod touch - ingyenes

Szintén gyakran megfordulnak nálunk az e-mail kezelő alkalmazások, most a Tipbit próbál minket arra sarkallni, hogy lecseréljük az iOS-es Mailt valami áttekinthetőbbre és hatékonyabbra. A Tipbitben egy helyen láthatjuk az e-mail fiókjainkat, naptárjainkat és kontaktjainkat, ami többek között azért jó, mert nem kell alkalmazások között lépkedni ügyeink intézéséhez. Azonnal felhívhatjuk az üzenetek küldőjét, kereshetünk korábbi e-mailekben, a felhőben tárolt dokumentumaink között, de kontaktjaink közösségi aktivitását is egy helyen figyelhetjük (tweetek, Facebook és LinkedIn posztok, események).

 

Talkboard - iPad - ingyenes

A Citrix szolgáltatásait vállalatok is előszeretettel használják, a Talkboard viszont egy egyszerű, mégis sokrétű alkalmazás. Ez tulajdonképpen egy rajztábla, melyre egyszerre több felhasználó rajzolhat lépeket, ötleteket, diagramokat, épp aminek hasznát veszi. Meetingek során az iPad kivetítőre kapcsolásával a tárgyalóterem iPaddel nem rendelkező résztvevői is láthatnak mindent, de ha valaki nem tud időben odaérni a megbeszélésre, viszont készüléke csatlakozott a miénkhez, nem marad le semmi érdekes adatról. Nem muszáj dolgozni vele, kikapcsolódás során, a gyerekekkel együtt használva különösen jópofa.

 

straight 8 - iPhone, iPod touch - ingyenes

Videózni sokféleképpen lehet, a kezdő filmesek rengeteg alkalmazás közül válogatnak, hogy lenyűgözzék ismerőseiket. A straight 8 úgy hirdeti magát, mint A feltörekvő filmeseknek szóló filmkészítő alkalmazás. Három perces videókat rögzíthetünk, vághatunk, effektezhetünk, módosíthatunk, láthatunk el zenével, kizárólag iPhone 4S, iPhone 5/5C/5S vagy ötödik generációs iPod touch eszközünket használva. Aki szeret kreativitásával kísérletezgetni, próbálja ki, nem veszíthet vele.

 

Grand Theft Auto: iFruit - iPhone, iPod touch, iPad - ingyenes

A világ Grand Theft Auto V lázban ég, a Rockstar játéka hihetetlen sikereket ér el, sorozatosan dönti meg az eladási és mindenféle rekordokat. Egyre gyakoribb, hogy a játékfejlesztők társalkalmazást is készítenek konzolos vagy PC-s játékaikhoz, a sorba a Rockstar is beállt az iFruittal, ami önmagában is szórakoztató, de ha kapcsolódunk Social Club felhasználói fiókunkon keresztül a GTA V-höz, Franklin kutyáját, Chopot is képezhetjük, illetve tuningolhatjuk a három főszereplő járműveit, saját rendszámot állíthatunk be, vagy böngészhetjük a játék saját közösségi hálózatát, a LifeInvadert.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.