Hirdetés

Makr, Waterlogue - a hét legjobb iOS-es alkalmazásai



|

Légy a saját terveződ, készíts vízfestékes képeket a hét legjobb alkalmazásaival.

Hirdetés

Elérkezett a nap: ha minden az előjelzéseknek megfelelően zajlik, ma megismerjük az iPhone 6-ot. Sajnos a sok szivárogtatás ront az élményen, az Apple-nek tényleg valami lenyűgözővel kell előállnia, ha vissza szeretné hozni a keynote-ok régi fényét, de amekkora felhajtás van körülötte, okkal vagyunk bizakodóak. Feltétlenül kövessétek élő közvetítésünket este 7 órától. Most pedig jöjjenek az eheti appek.

Hirdetés

Makr - univerzális - ingyenes (+IAP)

Eheti első alkalmazásunkkal bárkiből válhat kezdő ruha- és egyéb ruházati cikk-tervező, csak egy jó ötlet kell hozzá. A Makrrel logókat tervezhetünk, amiket aztán különféle dolgokra, például pólókra, táskákra próbálhatunk rá, vagy beimportálhatjuk saját, előre elkészített logóinkat is, hasonló célból. Aki iPhone-on használja, ingyenesen árulhatja kreálmányait a Makr piacán, a cég csak a bevételből csíp le egy keveset (iPaden ez még nem támogatott). A nagyfelbontású képek és átlátszó PNG-k exportálásért külön kell fizetni, de még ezek sem kerülnek kiugróan sokba.

Glitch Wizard - iPhone - 0,89 €

Miközben a különböző fotós alkalmazásokkal igyekszünk mindent megtenni azért, hogy fotóink a lehető legtökéletesebbek legyenek, a Glitch Wizard épp ennek ellenkezőjére való: elronthatjuk vele képeinket, videóinkat. Húszféle „glitch”-et, avagy hibát applikálhatunk, majd az így készült, ha nem is szép, de legalább különleges műveket megoszthatjuk a legismertebb közösségi csatornákon, esetleg elmenthetjük őket .GIF vagy .MOV kiterjesztéssel. Érdekes kezdeményezés, aki szereti a hibás dolgokat vagy ezt a fajta művészetet, akár hetekig is elfoglalhatja magát vele.

 

Waterlogue - univerzális - 1,79 €

Szintén egy fotós alkalmazás, de ezzel most kimondottan szép képeket lehet készíteni. Vízfestékkel, ha másért nem, kényszerből legalább egyszer mindenki festett már, de most nem kell érteni a művészethez, hogy lenyűgöző műveket hozzunk létre. Egyszerű: csak töltsünk be egy képet, és a Waterlogue elvégzi a többit. Az iPhone 4-felhasználók készüljenek fel, náluk egy kép átalakítása átlagosan 92 másodpercet vesz igénybe, míg iPhone 5S-en a folyamat mindössze tíz másodpercig tart.

Fuzel Collage - univerzális - ingyenes (+IAP)

Ez már ismerős lehet korábbról, 2012 egyik legjobb alkalmazásának választották, de 2013-ban és idén is díjazott lett. Most viszont itt a 3.0-s változat, ami új dizájnnal, többszáz automatikusan működő sablonnal, animált kollázsok készítésének lehetőségével és iPad támogatással bővíti az appot. Segítségével kollázsokat állíthatunk össze meglévő fotóinkból úgy, ahogy nekünk az kényelmes. Jónéhány vásárlási lehetőség áll rendelkezésre, úgyhogy csak óvatosan szabad belemerülni.

 

Rhonna Designs Magic - univerzális - 1,79 €

És a végére, ki nem találnátok, még egy fotós app jutott! Mit tehet az ember, ha ilyen a kínálat... Szerencsére a Rhonna Designs Magic is kiemelkedő, így joggal szerepelhet listánkon. Alapvetően szükségünk van egy képre, amin elvégezzük a „varázslatot”: elmoshatjuk, feliratozhatjuk, átszínezhetjük, effektezhetjük, keverhetjük más képpel. A lehetőségek tárháza széles, aki teheti, próbálja ki.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.