Hirdetés

Már most sorban állnak az iPhone 6-ért



|

Az Apple New York-i boltja előtt egyre dagad a sor: az iPhone 6-ra várnak.

Hirdetés

Öt nap választ el minket az Apple szeptemberi 9-i, nagyszabású médiarendezvényétől, amelyen bemutatkoznak az Apple új eszközei. Az iPhone 6-ra rengetegen várnak már, így talán nem is olyan meglepő, hogy az Apple New York-i boltja előtt már egyre nő a sorban állók (táborozók) száma

Hirdetés

Egyelőre nem tudni, hogy bő egy héttel a bemutató után melyik készülékek lesznek kaphatóak. A pletykák szerint csak a 4,7 hüvelykes iPhone 6, ugyanis az 5,5 hüvelykes phablet és az iWatch csak 2015 elején futhat be. 

A bolt előtt táborozók minden évben egyre nagyobb figyelmet generálnak az imádott gyártójuk számára. Idén természetesen ismét rekordot döntenek, ugyanis Brian Ceballo és Joseph Cruz már augusztus 31-én a bolt elé telepedett, tehát ha a megjelenés dátuma valóban szeptember 19., akkor 19 napot ülnek ott. Jó hír, hogy az eddig kiszivárgott információk alapján a legtöbb országban egyszerre lesz elérhető a készülék, így Magyarország is az elsők között kaphat belőle. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.