Hirdetés

Március 27-én jön az iPadre írt Office



|

Állítólag csak Satya Nadellára vár az évek óta készülő ipades Office.

Hirdetés

A The Verge jelentése szerint a Microsoft rövidesen, egészen pontosan egy március 27-i médiaesemény keretében bemutatja az iPad táblagépekre optimalizált Office programcsomagját. A Wordöt, Excelt és PowerPointot magába foglaló csomagon a redmondiak már évek óta dolgoznak, a megjelenése pedig eléggé időszerű, ugyanis a becslések szerint a Microsoft évente 2,5 milliárd dollárt veszít a tabletes kiadás hiánya miatt. 

Hirdetés

Az iPhone-on használható Office-verzió tavaly vált elérhetővé az Office 365 előfizetőinek, és jelen pillanatban úgy néz ki, ezúttal is csak ők férnek majd hozzá a szoftverhez. Maga a felhasználói felület hasonló lesz ahhoz, amit az okostelefonos változat esetében kaptunk. 

Egy ideje már beszélik, hogy a Microsoft szeretne beerősíteni Apple-fronton, és, hogy az új Office már csak arra vár, hogy Satya Nadella rábólintson. Úgy néz ki, a hírek igazak, és a Microsoft valóban a mobil és a felhő irányába nyitna. A napokban például az ingyenes, különálló OneNote is megjelent, tavaszra pedig új maces Office-ra is számíthatunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.