Hirdetés

Második generációs iPod nano



|

Az új nano akár 24 órás üzemidőt és dupla kapacítást kínál

Hirdetés

Az új nano kisebb és vékonyabb elődénél, háza alumíniumból készült és ötféle színben választható.

Az új nano is a Click Wheel pörgető-kerékkel irányítható, ám a menüt több helyen finomították, ezért például a keresés sokat javult. Javult a képernyő is, így elődjénél ragyogóbb színekkel jeleníti meg az albumok borítóit és a fotókat. Támogatja a folyamatos lejátszást - a mixeket, koncertfelvételeket élvezetesebb hallgatni - továbbá az Apple szabadalmaztatott Auto-Sync technológiáját, melynek segítségével a zenék, a fényképek, a podcast adások és a cím- és naptár bejegyzések mindig szinkronban maradnak az asztali Mac vagy Windows számítógéppel.

Az új modellhez természetesen új kiegészítők dukálnak. Újdonság a nyakba-akasztható fülhallgató, karpánt, dokkoló és a kompakt hálózati töltő, mely ideális utazáshoz. Az új inano is elődeinek 30-tűs dokkoló csatlakozóját örökölte, ezért a régebbi tartozékokkal is használható. A második generációs iPod nano is együttműködik a Nike+ Sport Kittel és támogatja a hangrögzítő kiegészítőket is.



A második generációs iPod nano 2 GB tárkapacitással ezüst színben, 4 GB tárkapacitással ezüst, rózsaszín, zöld és kék színben, míg a 8 Gbyte-os változat fekete színben rendelhető. Használatukhoz iTunes 7.0 szoftver valamint Mac számítógép USB 2.0 kapuval és Mac OS X 10.3.9 (vagy újabb) operációs rendszerrel, vagy PC Windows XP SP2 (vagy újabb) rendszerrel szükséges.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.