Hirdetés

Megfilmesíthetik Steve Jobs életét



|

A Sony Pictures megvásárolta az Apple vezérének életéről szóló biográfia megfilmesítési jogait.

Hirdetés

Könnyen lehet, hogy Steve Jobs élete hamarosan a filmvásznon is megelevenedik majd. A Deadline.com információi szerint ugyanis a Közösségi oldal (The Social Network) című filmet is jegyző Sony Pictures megvásárolta az Apple múlt héten elhunyt társalapítójáról szóló biográfiának a megfilmesítési jogait. Az október 24-én megjelenő kötetet egyébként a TIME magazin korábbi szerkesztője, Walter Isaacson jegyzi, aki meglehetősen alapos munkát végzett. A szellemíró ugyanis az elmúlt két év során több mint negyven interjút készített az Apple 56. életévében eltávozott emblematikus vezérével, amely mellett több mint száz esetben Steve Jobs családtagjaival, barátaival, munkatársaival és versenytársaival is elbeszélgetett.

 



A mű az előrendelésekkel az Amazon bestseller listájának az élére ugrott, így vélhetően a mozi is kasszasiker lehet. Steve Jobs egyébként nem elsőként jelenik meg a filmvásznon. 1999-ben a Vészhelyzetből ismert Noah Wyle már a Szilícium-völgy kalózai című filmben eljátszotta Steve Jobs szerepét (lásd a fenti videóban). Az Apple vezére később kritikával illette a filmet, míg megszemélyesítőjét dicsérte. Így talán a színész újra magára öltheti a szerepet, mondjuk a hasonlóság miatt talán Ashton Kutcher megjelenése sem lenne meglepő.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.