Hirdetés

Megjelent a Macworld for iPad



|

Testvéroldalunk legújabb kiadványa mától letölthető iPad készülékekre

Hirdetés

A mai naptól letölthető az Apple Store-ból cégünk legújabb kiadványa a Macworld for iPad. Ez egy teljesen új, és kizárólag az Apple táblagépein elérhető magazin, mely tulajdonképpen a PC World nyomtatott számaiban megjelent Macworld melléklet jelentősen kibővített verziója. Így tehát kijelenthetjük, hogy a Macworld valójában a helyére került, hiszen hol is találnánk több érdeklődő, az Apple univerzuma iránt nyitott olvasót, mint épp egy, a cuperinoi cég által tervezett médiumon keresztül?

Ennek ellenére a Macworld for iPad messze nem csak az almás hardverekről, szoftverekről szól. Igyekeztünk összerakni egy olyan tematikát, ami túlmutat ezeken a témákon, és mindennapi érdekességeket is szőttünk bele, így reméljük minden olyan olvasó igényeit kielégíthetjük, aki rendelkezik egy Apple iPad-del.

További információkért látogassatok el a Macworld oldalaira, vagy töltsétek le a magazint innen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.