Hirdetés

Megjöttek az új Apple MacBookok



|

Az Apple bemutatta az Intel alapú, teljesen új MacBook változatot

Hirdetés

MacBook

A kedvező árfekvésű, új MacBook termékcsalád három modellváltozatot kínál 1,83 és 2,0 GHz órajellel, fehér vagy fekete készülékházba építve. Teljesítménye közel ötszöröse a közvetlen előd iBook G4 modelleknek, illetve négyszerese a PowerBook G4 legutolsó változatának. Ez az eredmény a teljes mértékben újratervezett, az Intel Core Duo processzorhoz hangolt rendszerarchitektúrának köszönhető, amely 667 MHz-es előoldali buszt és maximálisan 2 gigabájt memóriát tartalmaz. Az új MacBook vékonyabb az iBook G4 modelleknél, és lenyűgözően éles képet adó, 13 hüvelykes, szélesvásznú képernyőt tartalmaz, amelynek natív felbontása 1280x800 képpont. Minden új MacBook modellbe beépítésre került az iSight videokamera is, amelynek segítségével a Mac OS X operációs rendszer szerves részét képző iChat AV szoftverrel mindennél egyszerűbben alakíthatunk ki videokonferenciát.

MacBook
Az Apple úgy tervezte meg az új MacBook modellt is, hogy sikerrel átvészelje az igazán mobil élet minden kihívását. A MagSafe mágneses tápegység-csatlakozó túlzott erő hatására önmagától szétkapcsolódik, így nem lehet a kábelbe akadva véletlenül lerántani a gépet az asztalról. Ha más baleset okán a MacBook működés közben esni kezd, az Apple Sudden Motion Sensor technológiája egy pillanat alatt, önműködően biztonságos állapotba hozza a merevlemezt, csökkentve az adatvesztés kockázatát.

Az új MacBook előre telepítve tartalmazza az iLife '06 digitális-életstílus programcsomagot, melynek komponensei segítenek a digitális anyagok (filmek, zenék, fényképek) készítésében, publikálásában, rendszerezésében -- a .Mac szolgáltatásnak és az iWeb szerkesztőnek köszönhetően már akár az Interneten keresztül is. A mellékelt Apple Remote távirányító és a Front Row szoftver pedig igazán kényelmessé és látványossá teszi a digitális média bemutatását, akár a nappaliban, akár TV-készüléken át; akár barátok, iskolai hallgatók vagy üzletfelek számára is.

MacBook
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.