Hirdetés

Megoldódtak az iPhone 6 akkugondjai



|

Még az idén 20 millió gördülhet le a szalagokról az 5,5 hüvelykes iPhone 6-ból.

Hirdetés

A jelenlegi legjobb információk szerint az Apple iPhone 6 készülékéből idén ősszel két eltérő méretű kiadás jelenik meg. A 4,7 hüvelykes verzió után később egy 5,5 hüvelykes is érkezik, ami rossz esetben akár a jövő év elejére is csúszhat. A késlekedés hátterében a kijelző és az akkumulátor problémái álltak a nagyobb modellnél. 

Hirdetés

A kínai Laoyaoba úgy tudja, hogy az Apple-nek most sikerült végre megoldania az akkugondokat, a kínai Sunwoda Electronics pedig 20 millió akkumulátor gyártására kapott felkérését az Apple-től. A termelést kiegészíti majd a Dynapack is, amely úgy tudni, képtelen tartani a lépést a megrendelésekkel. 

A mostani jelentések kitértek arra is, hogy az almás cég csak az idei évben 20 millió 5,5 hüvelykes iPhone 6-ot szeretne legyártani. Ha ehhez hozzávesszük, hogy korábbi hírek alapján idén 80 millió iPhone 6 készülne, akkor megint azt sejtjük, hogy a nagyobbik tepsifon vagy korlátozottan lesz elérhető, vagy eleve erősen prémium termék lesz. 

 

Fotó: ciccaresedesign.com

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.