Hirdetés

Megújult az iLife, iWork és Garageband



|

Már virtuális dobosokat is árul az Apple.

Hirdetés

A friss iPad bejelentése előtt a pletykáknak megfelelően az Apple röviden bemutatta a frissített iLife és iWork programcsomagokat, továbbá a Garageband új verzióját. Röviden és velősen a legtöbb változtatás mindegyik esetében kozmetikai jellegű, a kisebb újítások közt olyanokra kell gondolni, mint például az iOS-es iPhotóban már lehetséges albumokat létrehozni. Az új almás kütyüket vásárlók ingyen kapják az iLife-ot, a régi felhasználók díjmentesen frissíthetnek.

Hirdetés


A legkomolyabb frissítést az iWork kapta, hiszen a régóta elhanyagolt csomag állítólag teljesen újra lett írva, az általános kozmetikán túl kiemelendő a környezetérzékeny oldalmenüje, továbbá a kollaborációs lehetőség, amely segítségével másokkal egy időben is lehet dolgozni a dokumentumokon. Minden új iOS vagy Mac OS X-es eszköz mellé ingyen jár a programcsomag.


A pletykáknak megfelelően a Garageband ingyenessé vált, az iOS-en elkezdett számok már folytathatóak a Mac-es verzión, továbbá a Drummer funkciónak köszönhetően automatikusan dob adható a számokhoz; a különböző stílusú dobosok az App Store-ból lesznek vásárolhatóak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.