Hirdetés

Megújultak az iMac asztali számítógépek



|

Tisztességesre sikerült a váratlan termékfrissítés.

Hirdetés

Ma délután mindenki legnagyobb meglepetésére az Apple frissítette az iMac számítógépeit, az új modellek a megszokott árakon már elérhetőek a cupertinói vállalat online boltjából. Hatalmas szenzációra nem kell számítani, azonban tisztességesre sikerültek az egyelőre még Mac OS X 10.8 rendszerrel előtelepített eszközök.

Hirdetés


Az Apple új számítógépei az előző generációs társaikhoz képest számos kulcsfontosságú téren újultak meg. A processzoraik már Haswell architektúrás Intel Core i5 / i7 egységek, méghozzá Iris Pro integrált grafikus vezérlővel. A drágább 21,5 colos iMac-től kezdve NVIDIA GeForce 700M szériás dedikált GPU is található a burkolatuk alatt, a grafikus teljesítmény bizonyos körülmények közt akár 40 százalékkal is emelkedhetett.


Ennél látványosabb lehet a hétköznapokban az ac-szabványt támogató Wi-Fi chip beépítése, továbbá Fusion Drive és SSD háttértár esetén az akár 50 százalékkal megemelkedett adatátviteli sebesség. Utóbbi javulás magyarázata, hogy a kérdéses meghajtók SATA helyett már PCI Express felületen csatlakoznak az alaplaphoz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.