Hirdetés

Mindent zafírüvegbe borít az Apple



|

Állítólag az iWatch mellett mindkét iPhone 6-ra is elég lesz a zafírüveg.

Hirdetés

A Seeking Alpha értesülései szerint az Apple-nek már idén annyi zafírüvegje lesz, hogy az iWatch okosóra mellett mindkét leendő iPhone 6-ot is be tudja burkolni a karcálló borítással. A GT Advanced úgy tűnik, hogy évi több mint 200 millió készülékre elegendő zafírüveget is le tud gyártani, ezzel pedig már most bebiztosítja a 4,7 és az 5,5 hüvelykes iPhone 6-ot is. 

Hirdetés

A gyár állítólag a végső előkészületekre vár, amelyek már csak az Apple-től függnek, és még ebben a hónapban esedékesek. Idén februárban még csak találgatás volt, hogy évi 100 - 200 millió eszközre elég zafírüveg készülhet az üzemben, mostanra egyre biztosabb, hogy 200 milliónál is több készüléket tudnak majd kiszolgálni. 

Az utóbbi hónapokban a zafírüveggel kapcsolatban ellentmondásos vélemények láttak napvilágot. Egyesek szerint a karcálló anyag csak a nagyobbik iPhone-ra jutna, ami indokolná is egyben a prémium, 100 dolláros felárát. Mások szerint csak az iWatch-nak jut belőle. Ekkora mennyiség mellett viszont már nem kérdés, hogy nagyban gondolkodik az Apple. 

 

Fotó: cultofmac.com

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.