Hirdetés

Mindjárt indul az iPhone 6 gyártása



|

A Pegatron a második negyedévben kezdi az iPhone 6 gyártását.

Hirdetés

Meglehetősen sok pletykát hallunk mostanában az Apple következő okostelefonjáról, az iPhone 6-ról. Ezekben kivétel nélkül közös, hogy mindegyik szerint tepsifont kapunk a cupertinói vállalattól. A Commercial Times értesülései alapján a Pegatron már az idei második negyedévben megkezdi az egyik kínai üzemében a sorozatgyártást, Kunshanban. 

Hirdetés

A Reuters szerint a Pegatron a munkaerő toborzását is megkezdte már Kínában azért, hogy képes legyen lépést tartani az Apple megrendeléseivel. Erre minden bizonnyal azért van szükség, mert korábbi hírek szerint a Pegatron ezúttal a megrendelések felét nyerte el az almás vállalattól. A cég a múltban az iPad mini és az iPhone 5C összerakásáért volt felelős, a csúszkészülék iPhone 5S pedig a Foxconn kiváltsága volt. 

A hírek sajnos arról nem szóltak, hogy nagyjából hány darab iPhone 6-ot gyárthat a Pegatron, és vajon mikor számíthatunk a készülék megjelenésére. Ami kétségtelennek tűnik, az, hogy a másik nagy gyártópartnere ezúttal is a Foxconn lesz az Apple-nek. Az iPhone 6-ról jelenleg azt beszélik, hogy 4,7 és 5,7 hüvelykes kiadásokban jön, és úgy néz majd ki, mint az iPhone 5C, csak alumíniumból. 

 

Fotó: ciccaresedesign.com

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.