Hirdetés

Nagyobb akku kerül az iPhone 5S-be



|

Szétkapták az új telefont, amibe úgy tűnik, nagyobb akkumulátor kerül.

Hirdetés

Gyakorlatilag nyílt titoknak tekinthető, hogy az új iPhone neve iPhone 5S lesz, és pezsgőszínben is megérkezik hamarosan, pontosan szeptember 10-én. A TLD hozzájutott az egyik ilyen okostelefon házához, amit be is mutatott egy videón. 

Hirdetés

Az iPhone 5-höz hasonlítva egyből kiderült, hogy kívülről nem sok különbség lesz, belül viszont már több változást találunk. Az alaplap például kisebb lesz, aminek köszönhetően nagyobb akkumulátor kerülhet a 5S-be. Több kábel és csavar is máshol kapott helyet, kívül viszont csak a LED foglalata nőtt a duplájára. 

A látható különbségeken felül számolhatunk még az A7-es processzorral, a Home gombba épített ujjlenyomat-olvasóval, jobb kamerával és 128 gigabájtos tárhellyel. Árban várhatóan az iPhone 5 helyére kerül az iPhone 5S, mellett pedig lesz egy olcsóbb iPhone 5C is. Ez leváltja majd az iPhone 5-öt, az utóbbit hamarosan nem forgalmazzák többé. Az iPhone 5C ugyanazt a processzort, képernyőt, kamerát és minden egyebet kapja, csak műanyagba zárva, olcsóbban. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.