Hirdetés

Netvibes Reader, Hitch - a legjobb iOS-es alkalmazások a héten



|

Olvass számodra fontos híreket egy helyen, vagy ismertesd meg barátaidat egymással.

Hirdetés

Az új fotós alkalmazások mostanában egy picit ritkábban jönnek, mint eddig, de ez nem is feltétlenül baj. Most már a mindentudó fotós alkalmazást kell megteremteni, nem sok olyat, aminek egy funkciója van (akármilyen jól is végezze azt). Ugyanakkor ezen a héten is jött egy közösségi szolgáltatás, ami ugyan nem egy új közösségi oldal, de Facebookos ismerőseinket összehozhatjuk vele egy online vakrandira. Érdekes, bővebben olvashattok róla alább, ahogy négy másik appról is, melyek az elmúlt napokban csatlakoztak az App Store egyébként is termetes kínálatához.

Hirdetés

Netvibes Reader and social analytics - Univerzális - ingyenes

A Netvibes Reader elsőre egy szimpla RSS kliensnek tűnhet, de valójában jóval többet tud a hétköznapi olvasóknál. Amellett, hogy kedvenc oldalaink híreit olvashatjuk benne, beállíthatjuk, hogy milyen közösségi csatornák és keresések frissítéseit szeretnénk megkapni. Bár egy csomagban van, az iPhone-os és iPades alkalmazás nem csak dizájnjában, de funkcióian is némileg eltér, de okostelefonon is táblagépen is kényelmes a használata.

Garmin víago - iPhone - 0,99 €

Bár legtöbben tökéletesen elégedettek vagyunk a Google Maps-szel (vagy az elhivatott Apple-felhasználók az egyébként egyre fejlődő Apple Maps-szel), de a Garmin új alkalmazása ha másban nem is, egy fontos funkcióban jobb az említetteknél. Nincs többé olyan, hogy három sávot kell átvágnunk, mert a GPS későn jelezte a kanyarodást, mert az app azt is megmondja, mely sávban kell haladnunk, valamint a kereszteződéseket egy realisztikus nézetben tekinthetjük meg. Rengeteg mást is tud, 0,99 euróért már csak kipróbálni is megéri.

Hitch - iPhone, iPod touch - ingyenes

A társkeresés egy régi-új formája tér vissza új köntösben. A Hitch-csel összekapcsolhatjuk két szabadon választott Facebookos ismerősünket, akik ezután anonim folytathatnak beszélgetést. Egymásról eleinte semmit nem tudnak, csak azt, hogy mindketten ismernek minket. Ha a felek már eléggé belejöttek, küldhetnek egymásnak úgynevezett Reveal Requestet, amit ha mindketten elfogadnak, egymás képét is láthatják. Mi közben végigkövethetjük, hogy hány üzenet cserélt már gazdát. Azok a barátaink, akik nem használják a Hitch-et, Facebook értesítést kapnak, ha meghívjuk őket.

Scanbot - Univerzális - 1,79 €

A múlt héten is mutattunk egy dokumentumszkennelő alkalmazást, és most itt egy másik, ami nem új, de most kapta meg a 2.0-s verziószámot. A Scanbot új verziójával QR kódokat is szkennelhetünk, illetve már az iPadet is támogatja. Egyébként pont azt kínálja, amire egy ilyen appot használnánk: 200 dpi-s vagy nagyobb felbontású PDF-eket és JPG-ket csinál mindenből, amit beolvastatunk vele.

 

Halftone 2 - Univerzális - 1,79 €

A végére azért mégiscsak jöjjön egy fotós alkalmazás, ami szintén nem új, de díjnyertes, és most kapott egy jelentős frissítést. A Halftone 2-vel képeinket és videóinkat képregényessé alakíthatjuk szövegbuborékokkal, szűrőkkel, hangeffektekkel (ez nyilván csak videóra érvényes). Az elkészült műveket elmenthetjük, megoszthatjuk, fotóalbumba rakhatjuk, vagy akár 3D-ssé, vörös-cián szemüveggel megtekinthetővé is alakíthatjuk. Jópofa app, nézzetek rá.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.