Hirdetés

Nincs több arany iPhone 5S



|

Órák alatt kifogyott az arany színű iPhone 5S, jóval többet kell gyártani.

Hirdetés

Nagyjából egy órája árulták az Apple-nél az iPhone 5S-t, amikor az arany színű modell hirtelen elfogyott. A szállítási időhöz ekkor október került, mivel a korábbi hírek mégis igaznak bizonyultak: alig volt a menő színű telefonból. Még érdekesebbnek számít a hír, ha hozzávesszük, hogy csak 10 piacon kezdte meg az Apple az értékesítést. 

Hirdetés

Miután a nagy mobilszolgáltatók és a kereskedők is arról kezdtek beszélni, hogy szinten egyáltalán nincsen nekik az arany színű iPhone 5S-ből, az almás cégnél végleg egyértelművé vált, hogy siker az új okostelefonjuk. A Wall Street Journal értesülései szerint az Apple emiatt arra kérte a gyártópartnereit, hogy a jelenlegi harmadával emeljék a termelés mértékét. Így talán már képesek lesznek kiszolgálni a pillanatnyi keresletet. 

A vásárlók reakciója persze nem véletlen. Mivel külsőre leginkább csak az arany szín különbözteti meg az iPhone 5S-t az előző modelltől, mindenki szeretné tudatni a külvilággal: az övé a legújabb, a legmenőbb, a legdrágább, a legritkább. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.