Hirdetés

Olcsóbb lett az iPod Touch!



|

Az Egyesült Államokban az Apple csökkentette az iPod Touch árát. Sajnos itthon még mindig drágán kapható.

Hirdetés

Az Apple nem olyan rég mutatta be az olcsóbb iMac-et, amiről kiderült, hogy nagyon gyenge és még fejleszteni sem lehet, és már itt az újabb árcsökkentés. Ezúttal az Apple az iPod Touch termékcsalád árát csökkentette, méghozzá annyira, hogy az Alma-elleneseknek is érdemes elgondolkodniuk a beszerzésén, hiszen egy igen kiváló eszközről van szó.

Hirdetés

Az iPod Touch 16 gigás modelljét a cupertinói cég tavaly május végén mutatta be, 230 dolláros áron. Ez pedig akkor egy picit sok volt, még az Apple névhez és árakhoz képest is. A ma bejelentett árcsökkentéssel ennek ára 200 dollár lett, de a 32 gigás és 64 gigás modellek is megkapták a magukét: a 32 gigás modell ezentúl 250 dollárba, a 64 gigás modell pedig 300 dollárba fog kerülni. Ami ennél is fontosabb, hogy a 16 gigás modell végre-valahára megkapta a sokak által hiányolt hátsó kamerát, és sokféle vidám színben lehet megvásárolni. Ezek az árak természetesen az amerikai Store-ban érvényesek, a magyar áruházat egyelőre nem érte el az árcsökkentés, a 64 gigás modell továbbra is 100 ezer forintba kerül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.