Hirdetés

Osztott képernyős módot kaphatnak az iPadek



|

Az iOS 8-ban állítólag új multitasking módra lehet számítani az iPadeknél.

Hirdetés

A 9to5Mac értesülései szerint az Apple egy olyan funkcióval újítana az iOS 8-ban, amivel kapcsolatban a Microsoft a saját reklámhadjáratában állandóan kritizálja. Ez az osztott képernyős multitasking mód, aminek a lényege az lenne, hogy az iPadeken fekvő módban egyszerre két appot lehetne használni a kettéosztott kijelzőn

Hirdetés

Amennyiben az Apple tényleg meghúzná ezt a lépést, azzal a Surface tabletek egyik igazi nagy előnye semmissé válna. Az Apple ötletében ráadásul nem csak egyszerre lehet majd használni két alkalmazást, de azok között meg is lehet osztani az adatokat, például a linkeket és fotókat. 

Azzal, hogy a párhuzamosan futó appok között tetszőlegesen lehet majd áthúzni a tartalmakat, a fejlesztők előtt is új lehetőségeket nyitna az Apple. Az osztott képernyős mód állítólag kizárólag fekvő módban működne, és elsőként kizárólag a 9,7 hüvelykes iPaden lenne elérhető. A későbbiekben megkapná az iPad mini is, de természetesen egyelőre semmi hivatalosat nem tudni a témában. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.