Hirdetés

Ruhán hordható az új iPod



|

Új iPod Shuffle modell csak 15 gramm, mégis 1 gigabájt kapacitást kínál.

Hirdetés

Apró, de nem gyenge.

Az új iPod Shuffle a dalmixelő szolgáltatásoknak köszönhetően a kedvenc dalaink folyamatosan frissülő válogatásával szórakoztat. Az előző változatnál lényegesen kisebb új modell alumínium burkolatot és praktikus csíptetőt kapott, melynek köszönhetően akár a ruházaton is hordható. 1 GB tárkapacitást kínál, mely akár 240 dal tárolására is elegendő.

Az iPod shuffle a mixelő szolgáltatásának köszönhetően véletlenszerű sorrendben is képes a dalokat lejátszani, egy akkumulátor-feltöltéssel akár 12 órán keresztül. A mellékelt dokkolóval az iTunes AutoFill funkciója önműködően újra és újra megtölti az iPod shuffle tárát a kedvenc dalokból készült legújabb véletlenszerű válogatással, így magunk sem tudjuk, mit fogunk hallani útközben. Használatához iTunes 7.0 szoftver szükséges, valamint Mac számítógép USB 2.0 kapuval és Mac OS X 10.3.9 (vagy újabb) operációs rendszerrel, vagy PC Windows XP SP2 (vagy újabb) rendszerrel.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.