Hirdetés

Sokat fejlődhet az Apple térképe



|

Az Apple térképe nagy fejlődésen mehet át az iOS 8-ban.

Hirdetés

A 9to5Mac értesülései szerint az Apple gőzerővel dolgozik többek között a Maps szolgáltatásán, amely az iOS 8-ban debütálhat a megújult formájában. Úgy tudni, hogy a vezetői döntés értelmében ezúttal nem a felhasználói felületet veszik kezelésbe, hanem a motorháztető alatt eszközölnek változtatásokat azért, hogy az app megbízhatóbb és pontosabb legyen. 

Hirdetés

Az Apple állítólag a tömegközlekedést is hozzáadná az alkalmazásához, így az Apple térképe a buszokat, a vonatokat és a metrókat is tudná kezelni a jövőben. A kezdetekben ez a funkció csak a nagyobb városokban lenne elérhető, és később terjesztenék ki a támogatott helyszínek listáját. 

A motorháztető alatti javítások a mai napig jól jönnek az Apple Mapsnek, hiszen az iOS 6-ban debütált szolgáltatás messze nem ért fel a legyőzni kívánt riválisához, a Google Mapshez. A funkciók mellett a hibák miatt sem tudták eddig utolérni a webóriás térképét, de talán az iOS 8-as frissítéssel ez most egy lépéssel közelebb kerül hozzájuk. 

 

Fotó: The Verge

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.