Hirdetés

Sokkal gyorsabb az új MacBook Pro



|

Az Iris grafikus rendszer 65 százalékos fejlődést is hozhat.

Hirdetés

Az már az Apple legutóbbi rendezvényén kiderült, hogy az új MacBook Pro megint jobb lett, mint a régi modell. Ez csak természetesnek is tekinthető, az viszont már a gyakorlatban dől el, hogy melyik frissítés mennyit ér a valóságban. Az amerikai Macworld tesztjei alapján az Intel Iris grafikus rendszere igen kedvező hatást gyakorol a notebook teljesítményére. 

Hirdetés

Az év eleji 13 hüvelykes, retinás MacBook Pro HD 4000-es vezérlőjéhez viszonyítva az Iris 45-50 százalékos növekedést hozott a grafikus teljesítményben a Cinebench r15 OpenGL és a Unigine Valley Benchmark tesztjein. Az utóbbi Heaven tesztje az FPS-eket vizsgálva pedig egyenesen 65 százalékos gyorsulást jelzett. 

Az új MacBook Pro az erősebb grafikus vezérlője mellett büszkélkedhet még egy igen energiatakarékos Haswell processzorral és így hosszabb üzemidővel, valamint 802.11ac-s Wi-Fi-vel, Thunderbolt 2.0-val és egy PCIe-s SSD-vel is. Még jobb, hogy a belépőmodell árát 100 dollárral csökkentették

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.