Hirdetés

Strapabíró Logitech védőtokok Apple iPadekhez



|

A Big Bang modellel akár a kisgyermekesek élete is egyszerűbbé válhat.

Hirdetés

Ma délelőtt a táblagépekhez is kiegészítőket gyártó Logitech bejelentette a három legújabb Apple iPadekhez tervezett védőtokját. A legérdekesebb modellnek talán az iPad Airhez (99,99 euró), iPad Minihez és Retina kijelzős iPad Minihez (79,99 euró) szánt Big Bang nevezhető, ugyanis ez nagyfokú csepp-, karc- és ütésállóságot biztosít, a benne lévő táblagép elméletben akár 1,4 méteres zuhanást is kibír következmények nélkül.

Hirdetés


A Logitech Hinge (iPad Airhez 59,55 euró, iPad Minihez és retinás iPad Minihez 54,99 euró) már kevésbé extrém: a benne lévő tablet dőlésszöge 50 fokos tartományban állítható, továbbá „a rázkódás-, karc- és cseppvédelem érdekében precíziós cseppálló és lemosható anyagokból lett megalkotva”.


Végül egyeseknek hasznos lehet még a felső képen látható Logitech TurnAround is (49,99 euró az iPad Airhez, iPad Minihez és retinás iPad Minihez), ezzel ugyanis négy dőlésszögben álló és fekvő állásban is használható a táblagép. A Logitech Hinge és a Logitech Turnaround tokok Európában május elején válnak majd elérhetővé, a Big Bang május vége felé kerül piacra.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.