Hirdetés

Száz millió dolláros barátság



|

Ennyibe kerülhet, hogy az Apple és a Creative "kedveljék" egymást?

Hirdetés

Utóbbi arról számolt be, hogy előbbi 100 millió dollárt fizet azért, hogy legálisan használhassa az Apple azt a technológiát MP3 lejátszóiban, amely egyébként a Creative termékeiben is megtalálható.

A hivatalos bejelentés szerint abban az esetben, ha a Creative sikeresen adja el a licenszet további gyártónak, a 100 millióból vissza kell fizetnie az arányos részt az Apple számlájára. Az egész hírben a legérdekesebb, hogy a Creative beszállt a "Made for iPod" programba, melynek keretein belül még ebben az évben iPod kiegészítőket fog piacra dobni.

Steve Jobs, az Apple elnök vezérigazgatója nyilatkozta: "A Creative Labs igen szerencsésen került ki a vitából, véleményem szerint. Ez minden közös problémánkat megoldja."

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.