Hirdetés

Szinte lehetetlen lesz iPhone 5S-t venni



|

Állítólag még a nagy amerikai szolgáltatóknak is borzasztóan kicsi készleteik vannak.

Hirdetés

Egyre több jelentés érkezik az iPhone 5S-szel, pontosabban annak a megjelenésével kapcsolatban. Az Apple csúcskészüléke titokzatos okokból nem is előrendelhető, mint az olcsóbb iPhone 5C, hanem csupán élőben, szeptember 20-tól lehet rá lecsapni a boltokban. Egyre inkább úgy tűnik, hogy ennek az oka az, hogy egyszerűen nincs belőle elég. 

Hirdetés

Több elemző szerint is csak az érdeklődést akarja felélénkíteni az Apple és néhány szolgáltató a nem túl olcsó telefon iránt. Ennek ellenére a beszámolók sokasodnak, és még az AllThingsD, a 9to5mac és a BGR apple-ös forrásai is megerősítették a helyzetet. A legnagyobb amerikai mobilszolgáltatók azt mondják, nevetségesen kicsi készletekkel rendelkeznek az iPhone 5S-ből. 

Összekapcsolva a kicsi készletről szóló beszámolókat és a tényt, hogy az iPhone 5S-t a szokásokkal ellentétben nem lehetett előrendelni, hihetőnek tűnik, hogy kevés van az ujjlenyomat-olvasós telefonból. A legnehezebb egyébként az arany és az űrszürke színekből lesz szerezni, főleg, hogy ezek a legnépszerűbbek a felmérések alapján. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.