Hirdetés

Szögletes lehet az iWatch



|

A Quanta gyárából szivárogtak ki állítólagos tervrajzok.

Hirdetés

Fél nap választ el minket attól, hogy kiderüljön, tényleg bemutatja-e az Apple az iPhone 6-tal egyszerre az iWatch-ot, esetleg csak egy okoskarkötőt kapunk vagy pedig további csúszásra lehet számítani a bejelentéssel kapcsolatban. Az utolsó percekben mindenesetre a Redditen olyan képek és rajzok tűntek fel, amelyek állítólag a Quanta üzemeiből szivárogtak ki - ez a cég felel a jelentések alapján az iWatch gyártásáért. 

Hirdetés

Az anyagok kellően részletesnek tűnnek ahhoz, hogy igazak legyenek, ráadásul az A Tech Website szerint megfelelnek a Quanta prezentációk formavilágának. Ha tényleg hihetünk nekik, akkor az iWatch szögletes kialakítást kap, lesz rajta mikrofon, hangszóró, támogatja a Sirit, az akkuja bő egy napot bír, és 20 méterig vízálló lesz. Azt mondják, két méretben és négy eltérő színben lesz kapható, így összesen nyolc változatban. 

A képek között egy olyan is akad, amelyik a terveket a prototípus és a hitelesítési időszak modellje alapján hasonlítja össze. A szögletes házba a rajzok szerint egy nagy kör alakú terület kerül, ahol a bőrrel érintkező érzékelők kapnak helyet. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.