Hirdetés

Tarolhat az iPad mini 2



|

Az elemzők szerint kétszer olyan népszerű lehet, mint az iPad 5.

Hirdetés

Az iPad mini miután megjelent, nagyon népszerű választás volt mindenki számára, aki kisebb, de minőségi vagy pedig csak olcsóbb Apple tabletet szeretett volna. Bár a mai napig az egyik legjobbnak számít a kategóriájában, sajnos a kijelzője fájó pont, hiszen nem retinás. Éppen ezért nagy az érdeklődés az Apple október 22-i rendezvénye iránt, ahol várhatóan az iPad 5 mellett a Retina kijelzős iPad mini 2-ről is lerántják a leplet. 

Hirdetés

Az elemzők jóslatai szerint az új mini annyira népszerű lesz a felhasználók körében, hogy kétszer annyit tud majd belőle eladni az Apple, mint az iPad 5-ből. Az RBC Capital Markets szakértői úgy gondolják, hogy az értékesített iPadek 65 százaléka iPad mini lesz, míg a nagyobb testvére csak az eladások 35 százalékát teszi majd ki. 

Természetesen mindez csak akkor válhat igazzá, ha nem lesz probléma a készletekkel. Hosszú ideje arról pletykálnak, hogy az iPad mini 2-ből nem lesz elég, ezért csak karácsonykor vagy pedig jövőre kerülhet a boltokba. A legrosszabb esetben az is előfordulhat, hogy a retinás változat megjelenéséig egy ráncfelvarrott modellel kell majd beérni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.